Tapahtumiin

Meiltä saat kaikki painotuotteet tapahtumaasi: kutsut, pöytästandit ja kolmiot, roll-upit, julisteet, drinkkilistat ja menut sekä paikkakortit ja ohjelmavihot. Halutessasi suunnittelemme tapahtumallesi yhtenäisen ilmeen, joka toistuu jokaisessa painotuotteessa. 

Kutsut

Tyylikkäät kutsut herättävät mielenkiinnon ja luovat tapahtumallesi alustavan tunnetilan. Kutsuihin voimme painaa nimet ja osoitteet valmiiksi ja näin sinä voit keskittyä tapahtuman järjestämiseen.

Pääsyliput

Meiltä saat repäistävät pääsyliput tapahtumaasi numeroituna nipuissa tai yksittäisinä ilman numerointia.
Saat myös drinkkiliput, ruokaliput tai mitä tarvitsetkaan.

VIP-passit

Yksilöidyt Vip-passit pikkasen parempaan tapahtumakokemukseen. Kaulanauhoilla tai ilman. Erilaisilla efekteillä passeihin saa aikaan juhlan tuntua ennen kuin bileet ovat edes alkaneet.

Pöytäkolmiot

Pöytäkolmiot ovat kätevä tapa viestiä tapahtumissa, palvelutiskeillä, kassoilla ja pöydissä. Kolme sivua, jotka näkyvät eri puolille. Kauttamme myös tavalliset pöytästandit erilaisiin telineisiin.

Roll-upit ja suurkuvatulosteet

Kevyt ja helposti kasattava Roll-up on kätevä ja tyylikäs kuva- ja markkinointiteline. Suunnittelemme yksilölliset ja erottuvat roll-upit tapahtumiin ja joatkossa voit käyttää niitä vaikka neukkarissa.

Magneetit

Metallipintoihin kiinnittyvä magneetti on hyvä tapa muistuttaa tulevasta tapahtumasta tai vaikkapa tuoda yrityksesi logo esille. Magneetti ei jätä mitään pysyvää jälkeä pinnoille ja on helposti siirrettävissä eri kohteisiin.

Kiitoskortit

Kaunis hyvin suunniteltu kiitoskortti lämmittää aina saajansa mieltä ja on osoitus arvonannosta.

Todistukset

Valmistamme tyylikkäät diplomit, todistukset, addressit ja kunniakirjat henkilökunnan ja asiakkaiden muistamiseen eri tilanteisiin.