Viestintään

Kirjekuoret, muistiot ja täytettävät lomakepohjat syntyvät meillä käden käänteessä. Suunnittelemme ja toteutamme niin painetut kuin verkkovuosikertomuksetkin vuosien kokemuksella.

Asiakas- ja järjestölehdet

Sähköisessä infotulvassa painetut lehdet pysäyttävät hetkeksi lukemaan ja aistimaan lehden eri tavalla kuin sähköinen julkaisu.

Kirjekuoret

Tilaa meiltä kirjekuoret haluamallasi painatuksella. Kuoriin voimme painaa myös osoitteistot sekä postin merkinnät valmiiksi.
Kirjekuorikoot:

Vuosikertomukset

Vuosittain ilmestyvä vuosikertomus viestittää yrityksen edellisen vuoden tapahtumat, henkilöt ja talouden. Taitamme, painamme ja viimeistelemme vuosikertomuksen tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Ruokalistat ja hinnastot

Menut ja hinnastot suunniteltuna ja painettuna yritysilmeen mukaan. Ruokalistan koolla, ilmeellä ja materaalilla pystytään viestimään, millainen mielikuva syntyy tarjottavasta jo ennen ruokanautintoa.

Vihot ja lehtiöt

Erilaiset vihot ja muistilehtiöt henkilökunnalle, neuvotteluhuoneisiin, asiakaslahjoiksi tai mihin vaan.

Kirjat ja omakustanteet

Historiikkien, kirjojen ja omakustanteiden taitot ja painatukset. Sidontamenetelmiä ovat mm. kovakansisidonta, liimasidonta ja wiresidonta.

Opinnäytetyöt

Opinnäytetöiden tulostus ja kansitus

Julisteet ja
Canvas-taulut

Kauniit tyyliikkäät canvas-materiaalille tehdyt taulut sopivat erilaiseen viestintään, koristamaan esim. sisääntuloaulaa. Sopii hyvin myös yksityiseen käyttöön.